Tiempo de lectura: 5 min

Escudella i carn d'olla de Nadal i canelons de Sant Esteve: les receptes tradicionals per aquestes festes

Escudella de Nadal, amb galets i pilota.Aleix Camprubí i Pont

Berga-

Publicidad
Click to enlarge
A fallback.

Escudella i carn d'olla de Nadal

Publicidad
Publicidad

Canelons de rostit Sant Esteve

Publicidad
Publicidad
Publicidad

Aleix Camprubí

Redactor de Pauta Media para el servicio de información de actualidad de Públic. Periodista (URV) especializado en comunicación deportiva (URL) y humanidades contemporáneas (UOC). Habla catalán, castellano e inglés. Interesado en política, sociedad, cultura, gastronomía, arte y deportes. También es el responsable de web y redes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) y redactor de directos en La Vanguardia. Redactor de Pauta Media pel servei d’informació d'actualitat de Públic a Barcelona. Periodista (URV) especialitzat en comunicació esportiva (URL) i humanitats contemporànies (UOC). Parla català, castellà i anglès. Interessat en política, societat, cultura, gastronomia, art i esports. També és l'encarregat de web i xarxes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) i redactor de directes a La Vanguardia.

Comentaris dels nostres subscriptors