“Per Nadal recomanem l’empinyonat, que és un panellet de pinyó en forma de barra de torró”

El pastisser Oriol Carrió

C.F.

Barcelona--Actualitzat a

Els panellets són un dels productes emblema de la tradició gastronòmica catalana?

On hem de buscar les primeres receptes?

Quin és el vostre procés d’elaboració?

Ens podeu compartir algun secret per eleborar el panellet perfecte?

Clar, existeix la percepció que els panellets són cars, però quantes hores invertiu en la seva elaboració?

Què representa, per vosaltres, la distinció de millor panellet de pinyó 2024?

Quins tipus són els que més es venen des de la Castanyada?

El de pinyons és el rei, seguit del de xocolata i el de coco

Creieu que any rere any creix la demanda?

Quin és l’impacte econòmic dels panellets catalans al seu entorn?

Què és el que més valoren els consumidors del producte?

Els panellets estan amenaçats per altres tradicions com Halloween?

Els panellets són un producte estrella a les pastisseries catalanes durant la tardor, ajudant a mantenir viu l’ofici de pastisseria artesanal

El panellet és un producte que associem a la tardor, però es pot consumir tot l’any?

Ens podeu recomanar cinc panellets estrella per a les festes de Nadal?

La feina de pastisser és vocacional? Hi ha relleu generacional?

Crec que el futur dels panellets serà complicat, però per als catalans, la tradició és molt important.

Quin futur augureu pels panellets catalans?

A més dels panallets, quins altres productes de Nadal elaboreu a la vostra pastisseria?

Ha incrementat la feina, durant l’etapa nadalenca?

Etiquetes