Este artículo se publicó hace 2 años.

L’encariment de la fruita desplaça els hàbits de compra cap a productes menys saludables

Recollida de la nectarina a Torres de Segre, al Segrià. Laura Cortés / ACN

Barcelona-

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El productor percep 15 cèntims pel quilo de taronges, quan al punt de venda es paga a 1,5 euros

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"Mirar el preu"

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Els productors demanen als consumidors "reclamar fruita de proximitat, com a forma de cuidar el pagès"

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Especulació i pujada energètica

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David Rodríguez

Redactor de Públic en Barcelona, escribe sobre economía y temas agrarios desde una perspectiva social. Estudió Humanidades en la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) y Periodismo en la Universitat Ramon Llull (URL). Cree en el periodismo como una herramienta para interpretar la realidad y facilitar su comprensión. Redactor de Públic a Barcelona, escriu sobre economia i temes agraris des d'una perspectiva social. Va estudiar Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Periodisme a la Universitat Ramon Llull (URL). Creu en el periodisme com una eina per a interpretar la realitat i facilitar la seva comprensió.

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