“El futur de la neula està assegurat: convida a compartir, reflexa tradició i és a l’abast de tothom”

Josep Lluís Nieto, director comercial de Rifacli

C.F.

Barcelona-

Les neules són tan antigues com la civilització moderna, no?

D’això fa més de deu segles!

Què necessitem per elaborar-ne?

D’on ve aquesta tradició, a Rifacli?

I fins avui?

Al català li agrada tot tipus de neula. I fora de Catalunya hi ha demanda tot l’any

I les neules les continuen fent com el principi?

Quin abast tenen?

Quina fórmula té més demanda?

A Catalunya aquest consum és més estacionalitzat, doncs?

I com s’ha d’avançar per aconseguir-ho?

Tenim la neula tradicional, de color vainilla. Però tenim també les neules que associem als Tres Reis, amb bany de tres xocolates

Com projecta el futur de la neula?

Per exemple?

Atrevir-se amb coses diferents, agrada?

Els carquinyolis, funcionen per si sols, però a mi m’agrada molt cuinar i els utilitzo triturats pel fricandó, queda brutal.

Sí que és versàtil

Si hagués de recomanar tres galetes, per aquest Nadal, quines diríeu?

Com les hem de conservar, les neules?

Etiquetes