Tiempo de lectura: 7 min

Cinc receptes fàcils de torrons i polvorons per sorprendre aquest Nadal

Polvorons en una cadena de producció
Polvorons en una cadena de produccióEFE

Berga-

Publicidad

Polvorons tradicionals: ametlla, sèsam i canyella

Publicidad

Torró de xocolata amb arròs inflat (Suchard)

Publicidad

Torró de rovell d'ou o de crema cremada

Publicidad

Polvorons de xocolata

Publicidad

Torró de nata i nous

Publicidad

Aleix Camprubí

Redactor de Pauta Media para el servicio de información de actualidad de Públic. Periodista (URV) especializado en comunicación deportiva (URL) y humanidades contemporáneas (UOC). Habla catalán, castellano e inglés. Interesado en política, sociedad, cultura, gastronomía, arte y deportes. También es el responsable de web y redes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) y redactor de directos en La Vanguardia. Redactor de Pauta Media pel servei d’informació d'actualitat de Públic a Barcelona. Periodista (URV) especialitzat en comunicació esportiva (URL) i humanitats contemporànies (UOC). Parla català, castellà i anglès. Interessat en política, societat, cultura, gastronomia, art i esports. També és l'encarregat de web i xarxes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) i redactor de directes a La Vanguardia.

Comentaris dels nostres subscriptors