Público
Público

El tram de l'autopista C-32 que serà gratuït a partir del primer trimestre del 2023

El Departament de Territori també ha anunciat que la bonificació del peatge de Vallcarca passarà del 40% actual al 50%

30-11-2022
Vehicles circulant per l'AP-7 a l'altura de Banyeres del Penedès durant la primera setmana sense peatges. Gemma Sánchez / ACN

El tram de l'autopista C-32 entre Cubelles (Garraf) i el Vendrell (Baix Penedès) serà gratuït a partir del primer trimestre del 2023, segons ha anunciat aquest dimecres el conseller del Departament de Territori, Juli Fernàndez, durant la Taula de Mobilitat del Penedès. Segons ha explicat, la mesura beneficiarà els vehicles que facin trajectes interns entre els dos municipis.

"El que es pretén la nova mesura és un desplaçament de vehicles de la C-31 cap a l'autopista C-32, amb l'objectiu de reduir el nombre d'accidents que es registren en aquest tram de via" ha dit Fernández.

Més descomptes a Vallcarca

Així mateix, Territori també ha anunciat que augmentarà fins al 50% -ara és del 40%- el descompte per a la mobilitat obligada en el tram Castelldefels-Sitges, a la barrera de peatge de Vallcarca. La rebaixa beneficiarà els turismes i les furgonetes que, de dilluns a divendres, es desplacin d'anada i tornada en un marge de 24 hores.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?